Demoliční četa

26.08.2010 00:26

Tak a je to tady :) ... uličníci demolují co se dá ... jsou úžasně temperamentní, akční a rozhodně jim nechybí odvaha k prozkoumávání okolí. Mají neuvěřitelný talent najít páničkovic nohy kdekoli a hned je ohlodávat ... už jsme obětovali několikatery boty, balóny, hračky, násady od smetáků, smetáčky i lopatky ... no to bych tu byla jeeeeště dlouho ...

Jsou to úžasné chlupaté ... již  ... koule :) .... které se ničeho a nikoho jen tak nezaleknou a když si nejsou jistí, spustí štěkací alarm, to je tu pak hotový orchestr. Také jim moooc chutná, už dostávají 2x denně namáčené granulky a vodičku, od mamky si cucnou jakmile  ji dohoní  ... Beirásek je ale zodpovědná mamka a tak vždy trpělivě protrpí své povinnosti ( samozřejmě v noci jsou spolu ) .

 

Timýsek , náš ( nejmilejší a nejoblíbenější a nejrozmalenější a momentálně nejnejnešťastnější ) kocour panikaří, jen co se otevřou vrátka od kotce ... po jedné přepadové akci malých divočáků je již ve střehu a přestěhoval se dobrovolně do garáže. Každý den se chodí k vrátkům dívat, zda ti malý uličníci ještě okupují jeho "bejvák" a vždy se zármutkem zjišťuje, že pořád ano.